Permission

Dagen började med ett möte med Försäkringskassan vilket känns overkligt. Hur hamnade vi i den här situationen?

Därefter fick vi besked från läkarna att de la om Bastis mediciner lite på dygnet så att han kan vara hemma eller i vårt fall få permissioner på dagtid några timmar eftersom man märker att Basti har anpassat sig lite väl bra till livet på avdelningen. Han behöver få komma ut i den vanliga världen igen. Då han inte kan tillgodose sitt näringsbehov på annat sätt än direkt in i blodet just nu så är han uppkopplad till droppställningen i ca 18 timmar per dygn. Planen just nu är att träffa en ögonläkare imorgon då han har börjat rulla ögonen bakåt och sedan får vi permission. Sedan blir det förhoppningsvis permission även på lördag och ev söndag. På söndag eller måndag blir det operation med justeringen av porten. Därefter blir det cellgifter i 24 timmar på måndag alternativt tisdag och så blir vi kvar i ca 3 dagar till i vart fall. Så vi har i vårt fall en vecka kvar på sjukhuset som vi vet just nu.

Det roliga idag var att vi fick permission några timmar. De timmarna valde vi att spendera på Mall of Scandinavia istället för att åka hem då Basti tycker att det är så jobbigt att komma in i garaget och det kändes inte idag som det var det bästa för Basti. Vi gick i leksaksaffärer och åt pizza vilket var mycket uppskattat av vår hjälte. Får se vad morgondagens utflykt för med sig. Var en mycket trött Basti i vagnen hem, stackaren är inte van vid så många intryck längre.

5 reaktioner på ”Permission

  1. Å så underbart att ni fick åka iväg alla tre en stund! Hoppas att det funkar bra med övriga permissioner också! Kram kram ❤️❤️❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s