Vilken tur!

Efter ultraljudet av hjärtat konstaterades att nålen sitter för långt in vilket kunde ha slutat riktigt illa om det inte upptäckts innan han skulle få cellgifter nästa gång. Detta upptäcktes av en slump då man röntgade magen i måndags och det då skymtade att nålen satt för långt in. Är otäckt att tänka på vad som skulle kunna hänt om det inte hade uppmärksammats. Nu väntar en operation på fredag för att korrigera detta. Är ingen stor operation men ändå en operation med en extra sövning och med flera duschar som Basti inte gillar. Varje gång vi byter blöjor säger han ”inte duscha” då han verkar tycka att det är jätte jobbigt numera.

Magen är oförändrad men nu ger man medicin för magsår i vart fall. Så vi får se vad som händer med den.

Idag har vi varit i lekterapin men kusinen Nikki. Så skönt att se Basti leka doktor och laga mat åt både Nikki och faster. Han gick till och med några steg idag också. Vi försöker att få honom att gå så mycket som möjligt utan att avskräcka honom så det är en balansgång.

6 reaktioner på ”Vilken tur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s