Gåvagn

Är så glad och måste dela med mig av denna positiva nyhet! Basti gick från lekrummet till vårt rum med hjälp av en gåvagn 😀 Det var så underbart att se honom gå på det sättet som han inte gjort på över en månad. Ville nästan skrika i korridorerna så att alla på rummen fick se vad min hjälte kan. Tror att det var Alvedon som hjälpte honom att våga gå. Nu ligger han jämte mig i sängen och sover då han blev utslagen av promenaden. Hoppas på att det blir full rulle i korridoren imorgon! 

4 reaktioner på ”Gåvagn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s