När vänder det?

Känns som det aldrig vänder, bakslag efter bakslag. Vår hjälte kämpar på med det ena efter det andra. Önskar att allt bara kan stabiliseras och att Basti får åka hem. Febern kommer någon gång varje dag och magen fortsätter att krångla. Idag kräktes han och det var lite blod i så nu misstänker läkarna magkatarr eller magsår. Sedan visade röntgen att spetsen i hans port sitter för långt in i hjärtat så detta måste nu undersökas närmare för att se om de måste söva honom och justera detta. Blodvärdena var låga idag vilket innebar påfyllnad av blod igen. Basti har verkligen en tuff start på den här behandlingen och drabbas av många biverkningar, men trots det var det många skratt under dagen. Han åt pizza, trots att det kanske inte är det bästa för hans mage men får inte i honom kokt fisk och potatis i vanliga fall så det är ingen idé att ens försöka nu. Han har ett väldigt temperament och stark vilja den här killen vilket ledde till att han i morse skrek och försökte slå mig för att jag sa att vi måste vänta på mjölken. Kortisonet påverkar hans humör en hel del men tidigare har han varit så dålig att han inte orkat annat än att sova.

Vi fick även låna en vagn idag då våra är hemma. Kändes som en stridsvagn med fyra fasta hjul som vi försökte navigera. Vi gick en sväng förbi kyrkogården där vi såg lyktor i mörkret och skogen där tomten bor. Vi ropade på tomten men han svarade inte så vi konstaterade att han nog var upptagen att fixa alla klappar inför jul till barnen. Nu hoppas vi på att få fira Bastis 2 årsdag hemma och även jul, men om det inte blir så kommer vi göra det bästa av situationen ändå ❤

3 reaktioner på ”När vänder det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s