Positivt besked!

Här kastas vi mellan hopp och förtvivlan. Benmärgsprovet ser bra ut så Basti kommer få standard protokollet, dvs det vanligaste och ”snällaste”. 

Kirurgen var och tittade på magen så nu får han börja äta lite sakta men säkert för att se om magen klarar av det. Är inget farligt som kan hända utan ”bara” att han får ont av maten. Det var så ljuvligt att få ge honom lite glass som han längtat efter och det var även lite sylt på glassen. 😊 

Nu sover vår kämpe vilket är bra då det väntar två sprutor i benet idag och därefter cellgifter i dropp 30 min. Får hoppas att det går bra då några barn reagerar på sprutan i benet även om det tydligen är vanligast att göra det först vid andra eller tredje sprutan. Hoppas han slipper biverkningar av den också.

Det är väldigt intressant att träffa alla människor som jobbar inom vården och gör ett kanon jobb. Några läkare tror dock att man är expert och använder ett fackspråk som känns som rena grekiskan. Här lärt mig väldigt mycket på den här tiden men inte allt så ibland måste man fråga flera gånger för att förstå och det är ju helt ok. Ska tänka på det när jag börjar arbeta igen så att inte jag gör samma sak men då med ett juridiskt språk som känns så självklart för mig men inte för alla i min omgivning. 

Känner att jag är ganska trött på den är sjukdomen just nu. Vill bara vrida tillbaka klockan till vår tidigare vardag och radera den här delen av livet. Känns så orättvist att vi hamnat här! Vi kämpade så hårt för att få Basti och då när han väl kom vårt mirakel fick vi det här. Känns som vissa människor i livet får en tuffare resa än andra och vi har fått många prövningar hittills. Hoppas på en vändpunkt nu och att Basti kan få må så bra som möjligt utan alla dessa komplikationer. Kommer dock aldrig sluta att kämpa för att ge vårt mirakel de bästa förutsättningarna som går ❤

En reaktion på ”Positivt besked!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s