Tacksamhet och glädje

Tvättmaskinen och torktumlaren är på plats! Tack alla som gjort detta möjligt då det kommer underlätta vår vardag väldigt mycket. Är så rörd, glad och tacksam för alla som hör av sig och som hjälper till på olika sätt. Känns overkligt med all denna värme och omtänksamhet ❤

Idag är det bara jag som duger för Basti. Micke får inte vara nära eller bära mm. Förra veckan var det tvärtom då var det bara pappa hela tiden och jag dög inte alls. Får se om det fortsätter likadant att vi duger en åt gången.

Fick även leverans av 7 lådor sondmat idag och ska snart få hem en elektrisk pump då det blir så mycket lättare när man ska ge ca 70-90 ml per tillfälle under en timme. Totalt ska Basti ha ca 500 ml så får vi se hur hans det påverkar hans vikt. 

Det är så overkligt att vi har hamnat här. Sondmat, mediciner, sjukhusbesök och cellgifter är helt plötsligt vår vardag. Att vara hemma och se hur Basti bara orkar gå några steg och mest vill ligga är jobbigt att se. För drygt en månad sedan sprang han omkring och busade hela tiden och munnen gick i ett. De dagar han mår bättre ser vi en skymt av det som var och jag längtar tills de dagarna blir fler och tillslut blir vår vardag igen ❤

2 reaktioner på ”Tacksamhet och glädje

  1. Åh vad det kommer att underlätta er vardag. Basti håller nog på att landa i att han faktiskt på riktigt är hemma igen. När den ”nya” vardagen blir rutin o han fått återhämta sig i hemmiljö så kommer det glimta till där i ögonen o skrattet lura i mungipan igen💖💖💖

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s