Utskrivna!!

Efter över en månad i rum 19 på avd 12 är Basti utskriven! Detta innebär att vi får sova hemma så länge Basti inte har feber eller får behandling. Vi måste dock tillbaka imorgon för blodprov och kontroll av blodtryck och magen, på torsdag för det viktiga benmärgsprovet, cellgifter och antibiotika samt på fredag för någon spruta. Men ändå så skönt att få sova hemma, sitta i vår soffa och leka med Basti i hans rum. Det bästa är ändå att hela familjen är hemma under samma tak  ❤

9 reaktioner på ”Utskrivna!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s