Förstoppning?

Natten på sjukhuset gick bra. Basti är så cool, när jag säger att Pippi måste sova och ladda batterierna ger han mig telefonen och så får jag en puss innan han vänder på sig och somnar. Sedan sov han hela natten och fick dropp för att ladda upp vätskedepån.

Det stora problemet just nu är att Bastis mage ser ut som en stor ballong 😦 Vi hoppas att de olika laxerande medel som vi gett snart ger resultat då vi ser på honom att han är besvärad av magen. Cellgiftet Vinkristin är det som bl.a. ger smärtorna i benen, kan ge hängande ögonlockar och förstoppning. Dessa biverkningar brukar försvinna ett tag efter att han slutat med den medicinen men tyvärr får de ganska länge Vinkristin om jag förstått det rätt. Basti har fått halverad dos de senaste gångerna men på torsdag ökar de dosen igen så då får vi se hur han reagerar. Nu är frågan om vi får åka hem imorgon, men vi vill inte åka färdtjänst innan de laxerande medel han har fått verkat för då kan resan bli lite väl jobbig hem och sådana saker har vi inte riktigt kraft för just nu 😞

2 reaktioner på ”Förstoppning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s