Blir inte som man tänkt sig ibland..

Idag skulle vi bara åka in till sjukhuset och ta prover och få antibiotika för att sedan åka hem, men det blev inte som vi tänkt. Basti har varit hängig hela dagen och lite missnöjd med det mesta. Han var inte på humör för musikterapin heller, såg ganska frånvarande ut och ville inte sjunga eller klappa händerna.

Bastis värden är bra, det är inget som tyder på infektion och det verkar som kroppen har börjat producera lite eget immunförsvar så allt ser bra ut på pappret men han känns ändå inte helt 100. Nu sover vi här i natt igen för att få lite dropp och sondmat. Förhoppningsvis kommer vi hem imorgon istället och får åka tillbaka på onsdag, torsdag och fredag för olika provtagningar och cellgifter. 
Det värsta med att åka fram och tillbaka är att Basti blir så fruktansvärt ledsen varje gång vi kommer ner i garaget på sjukhuset. Han skriker hela hissresan till 12 våningen och sedan i 15-20 min på avdelningen. Vi får hoppas att detta blir bättre med tiden för att även om vi förhoppningsvis inte kommer sova här lika ofta framöver så kommer många dagar att tillbringas på sjukhuset och därmed många resor ner i garaget som kommer bli fruktansvärda om det inte blir bättre ❤

4 reaktioner på ”Blir inte som man tänkt sig ibland..

  1. Stackars Basti som känner så (helt förståeligt iofs) för sjukhuset. Hoppas ni får vara hemma mer efter denna vecka. Tänker på er! Styrkekramar ❤️❤️❤️

    Gillad av 1 person

  2. Får hoppas på att Basti hittar ngt sätt att möta sin rädsla, sorg o maktlöshet när han närmar sig sjukhuset. När jag läser andra familjers bloggar så går föräldrarnas hjärta sönder varje gång barnet är helt förstört av gråt när de måste till sjukhuset för prover/medicin…
    Inte så uppiggande men kanske skönt att veta att ni inte är ensamma💖💖💖

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s