Bamse

Min underbara kämpe är så fin ❤ Nu ligger han och sover i sin säng. Han är en liten hjälte precis som Bamse så det är väldigt passande med Bamsepyjamas. Får se om vi får av den innan vi ska tillbaka till sjukhuset idag. 

Det har gått bra den här natten hemma men när jag tog febern en gång var den på 38.0 men efter 30 min var den nere på 37.5 igen. Trodde aldrig att jag skulle bli beroende av en febertermometer men är väldigt tacksam för den. Innan trodde jag att jag kunde känna på honom när han hade feber och hade oftast rätt men utan hår blir han så varm uppe på huvudet att det är svårt att avgöra om det är normalt eller feber. 

Basti har varit lite grinig på förmiddagen men jag hoppas inte att det innebär att han är dålig på något sätt för vi vill inte stanna kvar på sjukhuset idag.

3 reaktioner på ”Bamse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s