Hur reagerar andra?

Imorse vaknade jag med den där kittlande känlan i kroppen som man hade på jul eller födelsedagar. Den här dagen är speciell för oss och känslan är underbar. Efter att Basti fått lite påfyllnad av blod fick vi åka hem och ska sova hemma för första gången på en månad hela familjen. Känns helt otroligt och fantastiskt!

Ska tillbaka imorgon för antibiotika och kontroll men om allt ser bra ut blir vi utskrivna och få komma tillbaka på torsdag för prover. Detta innebar att vi idag tömde Bastis rum 19 eftersom vi bara vill vara hemma nu ❤

Väl hemma ville inte Basti gå in så vi gick bara upp och lämnade sakerna för att sedan ge oss ut med vagnen. Basti ville gå till lekparken. När vi kommit dit ville han dock inte alls leka utan endast sitta i vagnen och kolla för att sedan fortsätta vår promenad. Både längs promenaden och sedan i affären känns det som att folk tittar på Basti. Antingen sitter det i mitt huvud att fundera på vad alla andra tänker och tycker när de ser vår lilla bleka kille med sond i näsan sitta i den varma åkpåsen i vagnen. Eller så tänker de en massa saker när de passerar oss men vågar inte säga något trots att det känns som endel tittar så att de nästan går in i oss. Men är väl bara att vänja sig och sträcka på sig för jag är så stolt över min kämpe ❤

5 reaktioner på ”Hur reagerar andra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s