Äntligen!

Efter fyra veckor på sjukhuset fick Basti äntligen vara hemma några timmar idag och han älskade det! Han ville vara i sitt rum nästan hela tiden och bygga med klossar, leka med lera och även mysa i sin säng. Vi var även ute och åkte vagn där han dirigerade oss till 4H-gården. Sedan ville han äta mycket pasta, smakar mycket bättre när den inte är micrad som på sjukhuset. Han ödslade ingen tid på att sova under vistelsen hemma.

När vi körde ner i garaget på sjukhuset skrek han och var så ledsen hela vägen till rummet och några minuter efter tills vi övertygat honom om att han får åka bil imorgon igen. Därefter åkte jag och Micke tillsammans med morfar och Helena för att heja fram Djurgården till vinst medan Basti sov på sjukhuset med mormor. Det var Djurgårdens hockey som bjöd på biljetterna för att vi ska få lite extra energi och orka med detta maraton.

Det har varit en väldigt bra dag och det finns en stor möjlighet att vi får åka hem imorgon hela familjen tills på tisdag eller torsdag då han ska sövas för nya prover som ska ge besked om den kommande behandlingsplanen. Vi håller tummarna för hemfärd och att han håller sig frisk om vi är hemma ❤

6 reaktioner på ”Äntligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s