Lekterapi

Dagen började med att han ville gå ut i korridoren för att leta efter hans kompis som är inne för en kur. Hon var inne de första dagarna när vi var här. Man inser att tiden går väldigt fort när hon är tillbaka trots att hon ”bara” är här var tredje vecka. Vi har verkligen varit här länge nu, på torsdag kväll är det 4 veckor sedan vi kom hit.

På förmiddagen var vi på lekterapin hela familjen och lekte i doktorshörnan där jag blev inskriven av doktor Basti som satt bakom tangenterna och fyllde samtidigt in en lapp om min status. Som tur är slapp jag en spruta. Känns som Basti inte vill att andra ska bli utsatta för det som han blir. Har han otur kommer de att ge sprutor med blodförtunnande varje dag i tre månader. Bastis ben är fulla av små blåmärken som visar alla stick han hunnit få än så länge. Han är en kämpe vår Basti ❤ På lekterapin målade vi även en fin tavla, det är verkligen betydelsefullt att han får göra saker som påminner om förskolan.

Bastis levervärden verkar vara bättre nu så på torsdag blir det antagligen cellgifter igen och sedan får vi se om vi kommer hem en stund. Matlusten är också kvar, pasta varvas med glass, clementiner och yoghurt.

2 reaktioner på ”Lekterapi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s