Pasta! PASTA!!

Matlusten har kommit tillbaka. Idag har han ropat på ost, yoghurt och apelsin. På kvällen började han säga bajsa, men han blev argare och argare för att vi inte förstod vad han menade. Sedan kom jag på vad han ville ha, pasta såklart! Det var bara att springa ut i köket men de hade ingen pasta ikväll. Som en räddare i nöden kom en pappa och berättade att de hade spaghetti som Basti kunde få. Vilken lycka det blev när han äntligen fick sin pasta. Då vinkade han glatt hejdå till mig som fick åka hem för att koka pasta ikväll så att vi har till imorgon. Är en härlig gemenskap med de andra föräldrarna på avdelningen där vi försöker hjälpa varandra med dessa saker som exempelvis pasta.

Vi har även varit på musikterapi idag där Basti har sjungit många olika låtar och när han fick önska låt blev det Pippi. Blir så stolt när han sitter och sjunger med de andra barnen och klappar händerna efter låtarna. Precis som innan han blev sjuk. Som en pappa sa idag, jag skulle inte vilja ta bort den här tiden ur vårt liv då vi blivit starkare som familj och vilken familj har möjlighet att få spendera så mycket tid tillsammans. Det är så sant och det gäller att ta tillvara på den här tiden och göra roliga saker när Basti orkar och njuta även nu trots att livet inte är som man tänkt. Som ikväll då Barncancerfonden ordnat att det kom mat till avdelningen från en restaurang, det är sådana guldkorn man får njuta av förutom all tid med Basti och Micke. ❤

Idag har Basti även varit på ultraljud igen då hans levervärden inte är som de ska. Undersökningen visade inga större fel på levern vilket var skönt. Men nu testar vi att ta bort antibiotikan och minska på TPN (näringen han får i blodet) och hoppas på bättre värden imorgon. Vi kommer fortsätta att ta en dag i taget och än har läkaren inte kunnat säga när vi kan få permission några timmar. 

3 reaktioner på ”Pasta! PASTA!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s