Jagat varandra i korridoren

Ikväll har vi busat i korridoren. Han orkar inte springa själv än men det går lika bra att bli buren av pappa eller mamma som även fått körkort på droppställningen så nu går det undan. Vi träffade även en flicka i korridoren som vi jagade och blev jagade av när vi sprang i korridoren. Tänk att en sådan liten och barnslig sak kan vara så oerhört stort och betyda så mycket för oss som föräldrar. Även personalen på avdelningen log och Bastis ljuvliga skratt spred sig i de kala sjukhuskorridorerna. Denna värme är så ljuvlig, särskilt nu när det börjar bli kallare utanför sjukhuset.

IMG_61471[1]

Jag hade aldrig trott att jag skulle kunna ge någon annan person mediciner i en sond men nu har även den dagen kommit. Jag har lärt mig att först ska man dra ut lite magvätska och kontrollera med lackmuspapper för att sedan ge medicinen och lite vatten. Vem hade trott att jag skulle få nytta av mina kunskaper från biologin och kemin när jag valde att bli jurist. Vi får alla lära oss saker varje dag även om jag hade önskat att slippa lära mig saker om sondmatning, infarter och mediciner. Det är dock bara att gilla den nya vardagen och göra det bästa av situationen. I natt ska vi sova hela familjen på sjukhuset även om det kanske inte blir så skönt för att det blir trångt men det är det värt för att få sova tillsammans hela familjen om än bara för en natt.

 

2 reaktioner på ”Jagat varandra i korridoren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s