Bus med en telefon 

Basti ville sitta i soffan idag i mitt knä och bara vara och mysa av att det fanns andra människor i hans omgivning. Det var så mysigt att ha honom så nära och bara mysa ❤

Efter ett tag låg telefonen jämte oss i soffan och Basti låtsades att sparka på den. I denna lek började han skratta och jag såg gnistan i hans ögon en liten liten  stund. Men den gnistan gav så mycket energi till mig. Glädjen finns där och nu är den nära att komma fram oftare.

Ikväll är jag och Micke hemma medan Basti får spendera tid med sin farmor. Det är sådan lyx att bara få ligga hemma i soffan och titta på sin egna tv. Men jag önskar att Basti snart är här med oss. ❤

4 reaktioner på ”Bus med en telefon 

  1. Hjärtat fylls av så mycket energi när han börjar komma tillbaka till den han är! När jag viskade i hans öra igår att faster ska ta hem honom när han är piggare så han kan busa med nikki och han viskade tillbaka ett jaaa, hela mitt hjärta sprack upp i glädje rus! Älskade Basti vad jag älskar dig

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s