När håret börjar falla

Nu har tiden kommit då Basti börjat tappa sitt hår. Vi ville föregå detta genom att raka honom och därmed underlätta för honom inför den här dagen. Han såg väldigt tuff ut med sitt korta hår och ser äldre ut. Hans vackra blå ögon kommer fram i hans söta ansikte. Han är en vacker kille både på utsidan och insidan vår Basti ❤

Trots att vi försökte underlätta genom att raka av hans hår har han nu besvär. Håret ligger som ett täcke på kudden och det fastnar i munnen, näsan och ögonen på honom. Han kliar och kliar så vi måste hjälpa honom och ge ögondroppar. Förhoppningsvis faller håret snabbt nu när det börjat så han slipper lida av detta någon längre tid.

Jag trodde att det skulle kännas fruktansvärt när han tappade sitt hår. Vet att det är ytligt men är ju endel av honom som förändras och det blir ett så tydligt och synligt tecken på att han är sjuk och att det inte bara är en influensa utan cancer. Men på något sätt har jag bearbetat just denna fråga och nu vill jag bara att han tappar allt så han slipper lida ❤

En reaktion på ”När håret börjar falla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s