Leenden och lek

Idag har Basti varit på lekterapin och målat en häst som kommer från Nusnäs och dalahästarnas spillmaterial. Visst är det häftigt!

Det var många leenden idag som värmde våra hjärtan. Han lekte med en kassaapparat och med tågbana med självgående tåg. Då kom ett leende eller två ❤

Idag var även Bastis ena fröken från förskolan på besök vilket jag såg att Basti uppskattade. Basti har fått en bok med bilder på sina kompisar och han är så stolt när han berättar för mig vilka alla är. Jag önskade att han hade fått gå där som alla andra barn just nu men Basti har fått en annan väg att vandra. Att vara på sjukhuset har lärt Basti så mycket redan och efter att ha pratat med hans fröken har jag insett att även hans kompisar har lärt sig något av Bastis resa. Tidigare visste inte alla barnen vad sjukhus är men det har blivit något naturligt för dem nu när de pratar om Basti. När han är tillbaka till sina vänner som han saknar kan han visa dem vad han har gjort och lärt sig. Under tiden får barnen läsa böcker från Barncancerfonden. Även Bastis fröknar har fått mer kunskap då en konsultsjuksköterska besökt dem och berättat om leukemi. Detta är några av sakerna som våra bidrag till Barncancerfonden går till. Visst är det fantastiskt!

Faster fick lite gos idag som hon längtat efter men Basti vill i lagom doser. Kan bli för många pussar ibland ❤

2 reaktioner på ”Leenden och lek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s