Undra om man vänjer sig?

Nu har jag precis kommit upp på rummet och Bastis säng är inte här just nu. Vi gick tidigare ner till operation där jag fick ta på mig skyddskläder vilket Basti reagerade på idag, han visste nog vad som väntade. Sedan rullade de in Bastis säng på operationssalen och han fick sitta i min famn. Vi väntade ett tag, kändes som en evighet men var antagligen bara några minuter innan rummet fylldes av olika läkare och sköterskor. Sedan gav de honom först lugnande och därefter fick han somna i min famn innan jag fick hjälp att lägga över honom på en varm uppfylld liten brits. Så fort han låg där och sov blir jag utledd ur rummet för att de ska kunna påbörja sitt arbete och vi får vänta på samtalet från uppvaket. Tycker det är så hemskt att se sin älskade son sova på det sättet, totalt avslappnad i hela kroppen. Att sedan sitta och vänta på samtalet och sedan jämte honom på uppvaket är jobbigt. Det är femte gången på tre veckor som han sövs idag. Undra om jag kommer vänja mig vid detta snart eller om samma oroskänsla kommer att infinna sig varje gång.

10 reaktioner på ”Undra om man vänjer sig?

 1. Tänker på er och läser allt du skriver! Tack för att du orkar skriva. Att skriva av sig är bra det vet jag! Stor kram och massor av styrka till dig och din familj! ❤️❤️❤️

  Gillad av 1 person

 2. Jag tror aldrig man vänjer sig, Gabriel har blivit sövd ett antal gånger för mildare saker och jag bryter ihop varje gång. Har dock alltid fått bra stöd från den som gått iväg med mig så det hoppas jag innerligt ni får 💕
  PS, Tomas och alla andra hälsar så gott till er och hoppas allt går bra!

  Gillad av 1 person

 3. Tryggt och skönt att få somna i mammas famn ❤️ Att inte ha kontroll får en ofta oro över och framförallt när det kommer till kontrollera över våra egna barn. All styrka till er ❤️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s