Tre veckor idag och jag är så stolt!

För tre veckor sedan förändrades livet totalt och vi fick ett andra hem. Det har varit en oerhört tuff period som ibland känts som en evighet men ändå har dagarna bara försvunnit. Alla mediciner, provtagningar och undersökningar har avlöst varandra. Basti har sovit i nästan 2 veckor dygnet runt, men nu tror vi att det vänt!! Infektionsvärdena är bättre och värdet på cancercellerna har minskat från 90 % till 0.22%! Behandlingen hjälper! Även om det kommer vara en tuff resa så kanske den här intensiva starten med blodpropp, inflammerade tarmar, blodförgiftning och lunginflammation  snart är slut.  Vi kan i alla fall hoppas ✊❤

Idag har Basti fått tillbaka sin sond så vi började att återinföra mat. Det blev 8ml idag, en matsked är 15 ml så det är inte mycket han får. Men det är en start!

Är så rörd och tacksam över allas fina stöd när jag informerade om behovet av en tvättmaskin. Tänk vilka goda och starka krafter det finns. Måste erkänna att jag fällde en tår eller två när jag såg engagemanget! ❤

En annan sak som gav mig en tår idag var att Basti ville sitta i soffan utanför rummet och började göra rörelser till imse vimse spindel och klappade händerna när låten var slut. Den glädjen jag kände av att se detta är obeskrivlig och jag är så stolt över min kämpe! 

7 reaktioner på ”Tre veckor idag och jag är så stolt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s