Blir inte alltid som planerat

Jag funderade i morse på om jag skulle våga hoppas och om febern skulle försvinna för den här gången. Jag vågade först inte tro på det men när man kontrollerat temperaturen flera gånger på natten och på morgonen utan att han hade feber började jag tro på att nu har det vänt! Men det skulle jag aldrig gjort för 20 minuter senare hade han över 39 grader igen.. Den glädje och hoppet jag kände förbyttes igen. Varför kan det inte bara bli bra?!

Basti är en kämpe och genomför alla tester och kontroller så galant. Även om han mest vill sova hela dagarna så samarbetar han och sträcker fram armar och fingrar mm. Har även märkt hur denna lilla kille försöker fly genom att säga att han ska sova när någon kommer in i rummet men sedan märker man att han nog bara luras då han säger ifrån när han tycker att vi säger fel saker. Den egna viljan är det inget fel på och det känns så skönt. 

Nästan alla tycker att Basti är en kopia av sin far vilket är jätte bra, men min egoistiska sida hade önskat att man även såg att det är min son. MEN jag har nu insett att han i vart fall fått mycket av mig på insidan så det finns många likheter även med mig bara att det inte syns på utsidan. Fast oavsett hur han ser ut eller hur han är älskar jag honom för den han är och jag är så stolt över den killen vi har skapat och som fått den viljan och tryggheten

 
Idag skulle Basti fått sin tredje dos av cellgifter och han skulle ha sövts för att man skulle ta prover från rygg- och benmärg samt sätt tillbaka sonden, men då Basti inte är i skick fick detta skjutas framåt några dagar. 

Så nu får vi hoppas på en bra natt och att Basti mår bättre imorgon! ❤

6 reaktioner på ”Blir inte alltid som planerat

  1. Jag kan inte sätta ord på det jag känner när jag får ta del av det ni skriver och berättar, det är så mycket! Ni är ju riktiga kämpar alla tre❤️ Jag tycker också att Basti liknar väldigt mycket sin pappa, men det finns nånting hos honom som påminner mig om hans morbror när jag träffade er första gången i Ronneby😊

    Gillad av 1 person

  2. Så finurlig han är, lilla Basti, som ”sover räv” ibland 😉 O klokt av honom att stänga av omvärlden ibland o spara på energin! 💪 Som du Ellinor, så har mina pojkar inte mycket fysiska likheter med mig men det finns andra likheter där inne, hos de båda. Visst är det härligt att få upptäcka dessa (trots att det kanske inte alltid är de mest positiva egenskaperna…)?!
    Tänker massor på er! Hoppas så innerligt att den envisa febern försvinner snart! ❤️
    #kämpaBasti

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s