Svamp i lungorna?

Har man äntligen hittat svaret på varför Basti har hög feber? Dagens magnetröntgen visade att han antagligen har svamp i lungorna dvs en typ av lunginflammation. Nu hoppas vi att den nya antibiotikan hjälper.

Livet känns så fruktansvärt orättvist och jag önskade att ingen hamnade i den här situationen samtidigt som jag tampas av känslan om jag har ”rätt” att känna såhär. Det finns tyvärr så många barn här på avdelningen som har en sämre diagnos än Basti och då börjar tankarna fara om jag har samma rätt som dem att känna som jag gör. 

Det är så många känslor på samma gång. Det är en rädsla för att det inte ska gå bra. En maktlöshet när man ser sin älskade son lida utan att man kan bota. En frustration när man inte vet vad som är fel och de olika besked man får. En aggression mot att vi har drabbats av denna hemska sjukdom. En osäkerhet i vad som händer nu när vi kastats från vår vardag och hamnat i ett annat liv som rullar på samtidigt som alla andra är kvar i vår tidigare vardag. En glädje i att se vilken vård Basti får av all underbar personal. En lycka i all kärlek och stöd från nära och kära. Och en styrka i att se Bastis kämpaanda.❤

Basti är vår kämpe som är så älskad av så många ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s